Asiakaspalvelu

Oikealla olevalla lomakkeella voit lähettää tukikyselyn Aapelin käyttäjätukeen. Kuvaile ongelmasi mahdollisimman tarkasti!

Tarkista myös ohjeet ja vika- ja päivitystiedotteet, ennen kuin lähetät viestiä käyttäjätukeen.

Asiakaspalvelu

Vika- ja päivitystiedotteet

Vika- ja päivitystiedotteet

Väliaikainen yhteyskatko hallinnossa korjattu

16.04.2018 03:00

Hyvät Aapelilaiset! Viime viikolla (9.4.-15.4.) jotkin sisäisistä työkaluistamme eivät olleet saatavilla Tampereen toimistomme muutosta aiheutuneen yhteyskatkon vuoksi. Tänä aikana emme pystyneet vastaamaan asiakaspalveluviesteihin, palkitsemaan kilpailuvoittajia tai uutisoimaan asiasta teille. Kaikki pisteet ovat kuitenkin tallentuneet normaalisti viikon aikana ja kaikki asiakaspalveluun lähetetyt viestit ovat tulleet perille.

Tänään maanantaina 16. huhtikuuta olemme saaneet yhteydet takaisin ja kaikki työkalumme ovat jälleen toiminnassa. Vastaamme viesteihin mahdollisimman pian ja edellisen viikon kilpailuvoittajat on juuri julkaistu.

Kiitos kärsivällisyydestänne sekä ymmärryksestänne!

Terveisin,

Aapelin väki

Ongelmia korttipelien Päivän Paras -tuloksissa 19.11.

22.11.2017 03:00

Rakkaat Aapelilaiset! Kuten moni varmasti huomasikin, korttipeleissä ilmeni ongelmia sunnuntaina 19.11. Kun korttipelit viimein toimivat, eivät päivän aikana pelatut pelit kuitenkaan tallentuneet Päivän Paras -listoille.

Ongelmaa on tutkittu, mutta valitettavasti tuloksia ei saada enää lisättyä Päivän Paras -listoille takautuvasti. Tästä syystä pyytäisimme kyseisenä päivänä korttipelejä pelanneita ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun, jotta voimme korvata mahdollisesti menetetyt pelimerkit.

Pahoittelemme asiasta mahdollisesti aiheutunutta harmia ja toivotamme mukavia pelihetkiä Aapelin parissa!

Aapeli tiedottaa: Aapeli-seteleiden myynti loppunut R-Kioskeilla

08.09.2017 03:00

Rakkaat Aapelilaiset! R-Kioski on tehnyt muutoksia toimintamalleihinsa, mistä johtuen Aapeli-seteleiden myynti R-Kioskeilla on valitettavasti lopetettu. Taateleita voi kuitenkin edelleen ostaa normaalisti tekstiviestitse sekä pankkitunnuksilla.

Pahoittelemme asiasta mahdollisesti aiheutuvaa harmia ja toivotamme mukavia pelihetkiä Aapelin parissa!