Asiakaspalvelu

Oikealla olevalla lomakkeella voit lähettää tukikyselyn Aapelin käyttäjätukeen. Kuvaile ongelmasi mahdollisimman tarkasti!

Tarkista myös ohjeet ja vika- ja päivitystiedotteet, ennen kuin lähetät viestiä käyttäjätukeen.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu tiedottaa

Osa Aapelin väestä on kesälomalla. Asiakaspalveluviesteihin vastaamisessa saattaa ilmetä viiveitä aikavälillä 18.6.2018 - 2.7.2018. Vastaamme kaikkiin viesteihin niin pian kuin mahdollista. Pahoittelemme odottelusta aiheutuvaa harmia ja mielipahaa.

Vältäthän usean viestin lähettämistä samasta aiheesta. Saman ongelman ilmoittaminen useilla erillisillä viesteillä ei nopeuta viestien käsittelyä, vaan päinvastoin vaatii entistä enemmän aikaa. Kaikkiin viesteihin vastataan kyllä!

Vika- ja päivitystiedotteet

Vika- ja päivitystiedotteet

Ongelmia pelien toiminnassa

24.07.2018 03:00

Ongelma pelien toiminnassa on nyt korjattu ja pelien tulisi toimia taas normaalisti. Pahoittelemme asiasta aiheutunutta harmia ja kiitämme kärsivällisyydestänne!

Ongelmia pelien toiminnassa

17.07.2018 03:00

Olemme saaneet useita ilmoituksia, etteivät osa peleistämme yhdistä pelipalvelimeen ja näin ollen niitä ei voi pelata.

Kehitystiimimme tutkii ongelmaa ja toivottavasti saamme pelit kuntoon mahdollisimman pian. Kiitos kärsivällisyydestänne!

Ongelmia TinyTownissa

17.05.2018 03:00

TinyTownissa on tällä hetkellä ongelmia ja peliin pääsy takkuaa. Lataaminen ei mene jostain syystä loppuun asti ja peliä ei näin ollen pääse pelaamaan.

Ongelmaa selvitetään parhaillaan ja pyrimme saamaan pelin toimimaan normaalisti mahdollisimman pian!