Asiakaspalvelu

Oikealla olevalla lomakkeella voit lähettää tukikyselyn Aapelin käyttäjätukeen. Kuvaile ongelmasi mahdollisimman tarkasti!

Tarkista myös ohjeet ja vika- ja päivitystiedotteet, ennen kuin lähetät viestiä käyttäjätukeen.

Asiakaspalvelu

Vika- ja päivitystiedotteet

Vika- ja päivitystiedotteet

Varoitus: Taatelihuijaus liikkeellä

29.07.2014 10:45

Osa teistä saattaa olla nähnyt levitettävän nettiosoitetta coinenginev4.pagepicnic.com, joka johtaa sivustolle jolla annetaan ymmärtää käyttäjän saavan ilmaisia taateleita täyttämällä sivustolla olevan kaavakkeen. Varoitus: kyseessä on huijaus! Oman Aapeli-tunnuksen tietoja ei missään tapauksessa tule täyttää kyseiselle sivustolle, tai millekään vastaavankaltaiselle nettisivulle. Jakamalla tunnuksesi tietoja otat riskin Aapeli-tunnuksesi väärinkäytöstä ja/tai tunnuksen menettämisestä kokonaan.

Huomaathan, että Playforia.net ja Aapeli.com ovat ainoat viralliset pelisivut, joita yrityksemme ylläpitää. Playforia ei ole vastuussa mahdollisesta haitasta tai väärinkäytöksistä, jotka aiheutuvat kolmannen osapuolen ohjelmien käytöstä tai oman Aapeli-tunnuksen tietojen jakamisesta.

Ongelmia Java-peleissä

17.07.2014 16:27

Osalla Windows-käyttäjistämme on ilmennyt vaikeuksia Java-peleihin pääsyssä uusimpien Java-versioiden päivittämisen jälkeen.

Ongelmat on saatu ratkaistua poistamalla kaikki vanhat Java versiot Windowsin ohjauspaneelista ja asentamalla Java version 8u11 (32 bittinen). Java-paketin nimi on jre-8u11-windows-i586.exe

Voit myös vilkaista bugifoorumille luotua keskustelua, jonne on kerääntynyt muilta käyttäjiltä vinkki jos toinenkin.

Pahoittelemme asiasta aiheutunutta harmia.

Aapeli tiedottaa

10.07.2014 13:30

Olemme sulkeneet Sparkyn vieraskirjan kesälomien ajaksi. Kommentointi onnistuu taas elokuussa kun palailemme lomilta.

Aapeli toivottaa kaikille oikein mukavaa kesää!