Asiakaspalvelu

Oikealla olevalla lomakkeella voit lähettää tukikyselyn Aapelin käyttäjätukeen. Kuvaile ongelmasi mahdollisimman tarkasti!

Tarkista myös ohjeet ja vika- ja päivitystiedotteet, ennen kuin lähetät viestiä käyttäjätukeen.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu tiedottaa

Osa Aapelin väestä on kesälomalla. Asiakaspalveluviesteihin vastaamisessa saattaa ilmetä viiveitä aikavälillä 10.7.2017 - 23.7.2017. Vastaamme kaikkiin viesteihin niin pian kuin mahdollista. Pahoittelemme odottelusta aiheutuvaa harmia ja mielipahaa.

Vältäthän usean viestin lähettämistä samasta aiheesta. Saman ongelman ilmoittaminen useilla erillisillä viesteillä ei nopeuta viestien käsittelyä, vaan päinvastoin vaatii entistä enemmän aikaa. Kaikkiin viesteihin vastataan kyllä!

Vika- ja päivitystiedotteet

Vika- ja päivitystiedotteet

Aapeli tiedottaa: Ongelmia S-Pankin maksuyhteyksissä

30.06.2017 03:00

S-Pankin maksuyhteyksissä on ilmennyt ongelmia, jotka valitettavasti johtuvat S-Pankista. Tämän vuoksi taateliostot S-Pankin kautta eivät tällä hetkellä toimi.

Olemme olleet yhteydessä S-Pankkiin ja toivomme, että ongelma saataisiin korjattua mahdollisimman pian. Ilmoitamme, kun asia selviää ja maksut toimivat jälleen normaalisti.

Muiden pankkien kautta taateleita voi ostaa normaalisti.

Pahoittelemme tapahtunutta.

Ajat muuttuvat

13.03.2017 13:00

Kuten varmasti tiedätte, teknologia muuttuu vauhdilla, kuin myös pelien maailma. Tämä tarkoittaa valitettavasti sitä, että aika on tulossa kun rakkaita Java-pelejämme ei tueta enää lainkaan. On selvää, että Aapelia ei voida enää päivittää niin, että se täyttäisi kaikkia uusia teknisiä vaatimuksia. Kuitenkin, vaikka yhtiömme keskittyminen onkin siirtynyt mobiilipelien puoleen, aiomme silti jatkaa Aapelin tukemista niin kauan kuin voimme. Juuremme juontavat Aapelista ja sen peleistä on tullut meille valtava nostalgian tuote.

Aapeli ja ennen kaikkea TE, meidän yhteisömme, olette olleet merkittävässä roolissa Namidan historiassa. Tämä palvelu on rakennettu ja herätetty eloon teidän palautteiden, mielipiteiden ja innokkuutenne avulla, lisäten suurta arvoa oppimisprosessiin ja uusien ideoiden kehittämiseen.

Palkitaksemme teidät, uskollisen yhteisömme, julkaisemme sarjan nostalgisia tuotteita, joista voitte pian nauttia ilmaiseksi.

Olemme kiitollisia rakkaudestanne ja intohimostanne, minkä vuoksi aiomme pitää Aapelin elossa teille, upeille faneillemme, niin kauan kuin se on teknisesti mahdollista. Emme voi varmasti sanoa kuinka pitkästä ajasta on kyse, mutta mitä ikinä tapahtuukaan, olemme kaikki täällä, arvostaen saavutuksiamme ja kohtaamme tulevaisuuden ylpeinä yhdessä.

Parhain terveisin,

Aapelin väki

Java-tuen päättyminen Firefoxilla

09.03.2017 03:00

Rakkaat Aapelilaiset! Firefox on juuri julkaissut uuden päivityksen, joka ei valitettavasti enää tue Javaa. Tästä huolimatta Java-pelejämme voi edelleen pelata Safarilla ja Internet Explorerilla. Vaikka emme sitä suosittelekaan, voit myös omalla vastuullasi jättää Firefoxin päivittämättä voidaksesi pelata edelleen kaikkia pelejämme.

Onneksi kaikki Flash-pelimme, kuten Pixxes, Timangi, Atomix ja Bingo ovat yhä pelattavissa myös Firefoxin päivitetyssä versiossa. Lisäksi viikkokilpailut muutetaan painottumaan täysin Flash-peleihin, jotta kaikilla olisi mahdollisuus osallistua. Vaikka ongelmia onkin vielä ilmennyt joidenkin viikkokilpailujen voittajien valinnassa, osallistuminen kannattaa. Puuttumaan jääneet voittajat arvotaan ja julkaistaan niin pian kuin mahdollista.