Asiakaspalvelu

Oikealla olevalla lomakkeella voit lähettää tukikyselyn Aapelin käyttäjätukeen. Kuvaile ongelmasi mahdollisimman tarkasti!

Tarkista myös ohjeet ja vika- ja päivitystiedotteet, ennen kuin lähetät viestiä käyttäjätukeen.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu tiedottaa

Osa Aapelin väestä on kesälomalla. Asiakaspalveluviesteihin vastaamisessa saattaa ilmetä viiveitä aikavälillä 18.6.2018 - 2.7.2018. Vastaamme kaikkiin viesteihin niin pian kuin mahdollista. Pahoittelemme odottelusta aiheutuvaa harmia ja mielipahaa.

Vältäthän usean viestin lähettämistä samasta aiheesta. Saman ongelman ilmoittaminen useilla erillisillä viesteillä ei nopeuta viestien käsittelyä, vaan päinvastoin vaatii entistä enemmän aikaa. Kaikkiin viesteihin vastataan kyllä!

Vika- ja päivitystiedotteet

Vika- ja päivitystiedotteet

Ongelmia pelien toiminnassa

17.07.2018 03:00

Olemme saaneet useita ilmoituksia, etteivät osa peleistämme yhdistä pelipalvelimeen ja näin ollen niitä ei voi pelata.

Kehitystiimimme tutkii ongelmaa ja toivottavasti saamme pelit kuntoon mahdollisimman pian. Kiitos kärsivällisyydestämme!

Ongelmia TinyTownissa

17.05.2018 03:00

TinyTownissa on tällä hetkellä ongelmia ja peliin pääsy takkuaa. Lataaminen ei mene jostain syystä loppuun asti ja peliä ei näin ollen pääse pelaamaan.

Ongelmaa selvitetään parhaillaan ja pyrimme saamaan pelin toimimaan normaalisti mahdollisimman pian!

Väliaikainen yhteyskatko hallinnossa korjattu

16.04.2018 03:00

Hyvät Aapelilaiset! Viime viikolla (9.4.-15.4.) jotkin sisäisistä työkaluistamme eivät olleet saatavilla Tampereen toimistomme muutosta aiheutuneen yhteyskatkon vuoksi. Tänä aikana emme pystyneet vastaamaan asiakaspalveluviesteihin, palkitsemaan kilpailuvoittajia tai uutisoimaan asiasta teille. Kaikki pisteet ovat kuitenkin tallentuneet normaalisti viikon aikana ja kaikki asiakaspalveluun lähetetyt viestit ovat tulleet perille.

Tänään maanantaina 16. huhtikuuta olemme saaneet yhteydet takaisin ja kaikki työkalumme ovat jälleen toiminnassa. Vastaamme viesteihin mahdollisimman pian ja edellisen viikon kilpailuvoittajat on juuri julkaistu.

Kiitos kärsivällisyydestänne sekä ymmärryksestänne!

Terveisin,

Aapelin väki