Asiakaspalvelu

Oikealla olevalla lomakkeella voit lähettää tukikyselyn Aapelin käyttäjätukeen. Kuvaile ongelmasi mahdollisimman tarkasti!

Tarkista myös ohjeet ja vika- ja päivitystiedotteet, ennen kuin lähetät viestiä käyttäjätukeen.

Asiakaspalvelu

Vika- ja päivitystiedotteet

Vika- ja päivitystiedotteet

Sivuston laiton muokkkausyritys

27.08.2015 16:15

Joillekin käyttäjille on taas ilmestynyt "Anonymous Security Team" ponnahdusikkuna ja sen sisältämä varoitusteksti. Kyseessä on kielletty palvelumme muokkaus, joka ilmenee käyttäjille sivunlatauksien jälkeen ponnahtavana ikkunana, hahmoeditorissa näkyvinä väärinä vaatteina tai foorumipostauksina, joita käyttäjä ei ole itse tehnyt (foorumipostaukset ovat kaikki identtisiä muiden samanlaisten viestien kanssa).

Se henkilö, joka on muokannut sivustomme koodia, on saanut kaiken näyttämään siltä, kuin kyseessä olisi virus tai vakava tietoturvauhka. Näin ei suinkaan ole, vaan kyseessä on laiton sivuston muokkaus, jossa henkilö on näpelöinyt palvelumme sivukoodia Flash-tekniikkaa hyväksikäyttäen. Kenenkään henkilökohtaisille pelitileille ei olla kuitenkaan tunkeuduttu! Kaikkien peli- ja käyttäjätiedot ovat edelleen turvassa!

Muistutamme, että palvelumme koodinmuokkaus on ehdottomasti kiellettyä!

Aapelin säännöissä on ehdottomasti kielletty seuraavat asiat:

  • Palvelussa esiintyvien mahdollisten bugien hyväksikäyttö
  • Hakkerointi, haittaohjelmien levitys tai viruksia sisältävien tai muutoin korruptoituneiden tiedostojen levitys
  • Sivuston tai palveluiden muokkaus

Vastaavanlaisten yritysten tekijät tullaan edelleenkin automaattisesti poistamaan palvelustamme sekä ryhdymme vaadittaviin toimenpiteisiin laittomasta toiminnasta palvelussamme.

Päivitä Flash Player ensitilassa

15.07.2015 15:35

Adoben Flash -liitännäisestä on löydetty haavoittuvuus.

Jos et ole vielä ladannut uusinta versiota Flash Playeristä, kehotamme päivittämään Flash Playerin ensitilassa Adoben omilta verkkosivuilta. Adoben Flash Playeriä tarvitset Aapelissa esimerkiksi hahmosi muokkaamiseen sekä useimpien yksinpelien pelaamiseen.

Lisää tietoa haavoittuvuudesta löytyy esimerkiksi Viestintäviraston sivuilta.

Aapelissa tänään huoltotöitä aikavälillä 12:00-18:00

19.05.2015 10:10

Aapelissa tehdään huoltotöitä tänään 19. toukokuuta klo 12:00-18:00 välisenä aikana. Tänä aikana Aapelissa saattaa esiintyä käyttökatkoja, jolloin Aapeli ei valitettavasti ole käytettävissä.

Huoltokatko koskee kaikkia sivujamme ja palvelujamme (pelit, foorumit, hahmogeneraattori).