Asiakaspalvelu

Oikealla olevalla lomakkeella voit lähettää tukikyselyn Aapelin käyttäjätukeen. Kuvaile ongelmasi mahdollisimman tarkasti!

Tarkista myös ohjeet ja vika- ja päivitystiedotteet, ennen kuin lähetät viestiä käyttäjätukeen.

Asiakaspalvelu

Vika- ja päivitystiedotteet

Vika- ja päivitystiedotteet

Java-pelit väliaikaisesti poissa käytöstä

02.02.2017 14:19

Hei kaikille! Kuten olette varmasti huomanneet, rakkaita Java-pelejämme ei ole voinut pelata jo jonkin aikaa. Siitä huolimatta, onneksi kaikki Flash-pelimme kuten Pixxes, Atomix ja Bingo ovat edelleen pelattavissa. Lisäksi, tietokantaongelmista johtuen emme ole pystyneet arpomaan viikkokilpailujen voittajia kaikilta viikoilta.

Tekninen tiimimme on tietoinen näistä ongelmista ja he tekevät kaikkensa, jotta saisimme kaikki pelit taas pian toimimaan. Viikkokilpailujen voittajat arvotaan ja palkitaan niin pian kuin mahdollista.

Toivomme kärsivällisyyttä! Toivomme näkevämme teidät taas pian peleissämme.

Rajoitettu pääsy peleihin

24.01.2017 02:00

Olemme saaneet tietoomme, että jotkut käyttäjistä eivät pysty pelaamaan java-pohjaisia pelejämme. Mikäli kuulut näihin käyttäjiin, pahoittelemme tapahtunutta.

Tekninen tiimimme tutkii parhaillaan asiaa ja ongelma pyritään korjaamaan  mahdollisimman pian. Pyydämme kärsivällisyyttä.

Huoltokatko 17.1.2017

17.01.2017 14:00

Valitettavasti osa ajoitetuista huoltotöistämme vaikutti Aapelin toimintaan tänään iltapäivällä, vaikkei näin pitänyt käydä. Tästä syystä osa käyttäjistämme ei välttämättä ole päässyt sivustolle lainkaan. Mikäli kuulut näihin käyttäjiin, pahoittelemme tapahtuneesta mahdollisesti aiheutunutta harmia.

Kaikkien Aapelin toimintojen pitäisi toimia jälleen normaalisti.