Asiakaspalvelu

Oikealla olevalla lomakkeella voit lähettää tukikyselyn Aapelin käyttäjätukeen. Kuvaile ongelmasi mahdollisimman tarkasti!

Tarkista myös ohjeet ja vika- ja päivitystiedotteet, ennen kuin lähetät viestiä käyttäjätukeen.

Asiakaspalvelu

Vika- ja päivitystiedotteet

Vika- ja päivitystiedotteet

Ongelmia korttipelien Päivän Paras -tuloksissa 19.11.

22.11.2017 02:00

Rakkaat Aapelilaiset! Kuten moni varmasti huomasikin, korttipeleissä ilmeni ongelmia sunnuntaina 19.11. Kun korttipelit viimein toimivat, eivät päivän aikana pelatut pelit kuitenkaan tallentuneet Päivän Paras -listoille.

Ongelmaa on tutkittu, mutta valitettavasti tuloksia ei saada enää lisättyä Päivän Paras -listoille takautuvasti. Tästä syystä pyytäisimme kyseisenä päivänä korttipelejä pelanneita ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun, jotta voimme korvata mahdollisesti menetetyt pelimerkit.

Pahoittelemme asiasta mahdollisesti aiheutunutta harmia ja toivotamme mukavia pelihetkiä Aapelin parissa!

Aapeli tiedottaa: Aapeli-seteleiden myynti loppunut R-Kioskeilla

08.09.2017 02:00

Rakkaat Aapelilaiset! R-Kioski on tehnyt muutoksia toimintamalleihinsa, mistä johtuen Aapeli-seteleiden myynti R-Kioskeilla on valitettavasti lopetettu. Taateleita voi kuitenkin edelleen ostaa normaalisti tekstiviestitse sekä pankkitunnuksilla.

Pahoittelemme asiasta mahdollisesti aiheutuvaa harmia ja toivotamme mukavia pelihetkiä Aapelin parissa!

Javatuki päättyy

28.08.2017 10:00

Arvon aapelilaiset! Tietoomme on tullut, että alle kuukauden päästä monien vanhojen Java-pohjaisten pelien tuki päättyy Java 9:n julkaisemisen myötä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos päivitätte tietokoneenne Java-ohjelmiston versionumeroksi 9, Aapelin Java-pelit eivät toimi. Emme voi suositella Java-ohjelmistonne päivittämättä jättämistä, koska uusi versio yleensä parantaa tietokoneellanne toimivien Java-sovellusten tehokkuutta, vakautta ja tietoturvallisuutta. Ilmaisen päivityksen lataaminen varmistaa uudempien Java-sovellusten toimivan turvallisesti ja tehokkaasti, mutta vanhempia sovelluksia, kuten Java-pelejämme, ei valitettavasti enää tueta.

Voitte jatkaa Aapelin Java-pohjaisten pelien pelaamista niin pitkään kuin mahdollista, jos valitsette olla päivittämättä Java-sovellustanne versionumeroon 9. Pelaajat, jätämme päätöksen kykeneviin käsiinne ja kunnioitamme toiveitanne, olivat ne mitä tahansa.

Mikään ei tee meitä onnellisemmaksi kuin se, että näemme kuinka pelimme nauttivat suosiotanne ja suosittuja pelimme ovatkin olleet jo reilusti toistakymmentä vuotta. Tästä olemme teille ikuisesti kiitollisia.

Parhain terveisin,

Aapelin ylläpito