Asiakaspalvelu

Oikealla olevalla lomakkeella voit lähettää tukikyselyn Aapelin käyttäjätukeen. Kuvaile ongelmasi mahdollisimman tarkasti!

Tarkista myös ohjeet ja vika- ja päivitystiedotteet, ennen kuin lähetät viestiä käyttäjätukeen.

Asiakaspalvelu

Vika- ja päivitystiedotteet

Vika- ja päivitystiedotteet

Ongelmia Java-peleissä

17.07.2014 16:27

Osalla Windows-käyttäjistämme on ilmennyt vaikeuksia Java-peleihin pääsyssä uusimpien Java-versioiden päivittämisen jälkeen.

Ongelmat on saatu ratkaistua poistamalla kaikki vanhat Java versiot Windowsin ohjauspaneelista ja asentamalla Java version 8u11 (32 bittinen). Java-paketin nimi on jre-8u11-windows-i586.exe

Voit myös vilkaista bugifoorumille luotua keskustelua, jonne on kerääntynyt muilta käyttäjiltä vinkki jos toinenkin.

Pahoittelemme asiasta aiheutunutta harmia.

Aapeli tiedottaa

10.07.2014 13:30

Olemme sulkeneet Sparkyn vieraskirjan kesälomien ajaksi. Kommentointi onnistuu taas elokuussa kun palailemme lomilta.

Aapeli toivottaa kaikille oikein mukavaa kesää!

Tarkasta Flash Player!

09.07.2014 16:38

Kehoitamme kaikkia käyttäjiä tarkistamaan onko Flash player ajantasalla. Tänään Flashistä on löytynyt uusi haavoittuvuus. Lue lisää täältä.