Lisää uutisia

23.11.2017 02:00

Torstain pelimerkkiboostaus »

Pelaa pelejämme, ansaitse mitaleita ja varmista...
20.11.2017 14:00

Omaha Hold'em -turnauksen voittaja on selvillä »

41. Omaha Turnaus viikonlopun ja uniikin Omaha turnaus...
20.11.2017 14:00

Viime viikon parhaat timanttien keräilijät »

Sparky on innoissaan voidessaan palkita viime viikon...
20.11.2017 02:00

Sparkyn viikkokilpailussa: Atomix »

Sparkyn viikkokilpailussa kisataan tällä...
13.11.2017 14:00

Uusi Texas Hold'em -mestari on löytynyt »

64. Texas Hold'em viikonlopun voittaja on Isira...
13.11.2017 14:00

Pixxesin voitokkaat velhot ja velhottaret »

Sparky on innoissaan saadessaan julkistaa Pixxesin...
13.11.2017 02:00

Sparkyn viikkokilpailussa: Timangi »

Timangifanit huomio! Sparky palkitsee joukostanne 25...
06.11.2017 14:00

Omaha Hold'em -turnauksen voittaja on löytynyt »

40. Omaha Turnaus viikonlopun ja uniikin Omaha turnaus...
06.11.2017 14:00

Viime viikon mestarit Atomixissa »

Sparky on ylpeä voidessaan esitellä viime...
06.11.2017 02:00

Sparkyn viikkokilpailussa: Pixxes »

Näytä Sparkylle taitosi Pixxesissä...

Uutisia

Javatuki päättyy

28.08.2017 10:00

Arvon aapelilaiset! Tietoomme on tullut, että alle kuukauden päästä monien vanhojen Java-pohjaisten pelien tuki päättyy Java 9:n julkaisemisen myötä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos päivitätte tietokoneenne Java-ohjelmiston versionumeroksi 9, Aapelin Java-pelit eivät toimi. Emme voi suositella Java-ohjelmistonne päivittämättä jättämistä, koska uusi versio yleensä parantaa tietokoneellanne toimivien Java-sovellusten tehokkuutta, vakautta ja tietoturvallisuutta. Ilmaisen päivityksen lataaminen varmistaa uudempien Java-sovellusten toimivan turvallisesti ja tehokkaasti, mutta vanhempia sovelluksia, kuten Java-pelejämme, ei valitettavasti enää tueta.

Voitte jatkaa Aapelin Java-pohjaisten pelien pelaamista niin pitkään kuin mahdollista, jos valitsette olla päivittämättä Java-sovellustanne versionumeroon 9. Pelaajat, jätämme päätöksen kykeneviin käsiinne ja kunnioitamme toiveitanne, olivat ne mitä tahansa.

Mikään ei tee meitä onnellisemmaksi kuin se, että näemme kuinka pelimme nauttivat suosiotanne ja suosittuja pelimme ovatkin olleet jo reilusti toistakymmentä vuotta. Tästä olemme teille ikuisesti kiitollisia.

Parhain terveisin,

Aapelin ylläpito