Tulva!

Ohjeet

Pelin kuvaus

Seikkailupeli josta löydät tasohyppelyt, esineiden liikuttelut ja kolikkojen keräämisen ilon. Liiku nuolinäppäimillä vasempaan ja oikeaan ja hyppää ylösnuolella. Varo terävänokkaisia lintuja!

Pelin aloittaminen

Kun palvelin on valmis aloittamaan pelin, ruudussa lukee "Klikkaa ruutua". Tee työtä käskettyä ja peli alkaa.Pelaaminen

Ohjaat pelihahmoasi nuolinäppäimillä. Liikut sivulle sivuille päin vasemmalla ja oikealle nuolella, ylösnuoli hyppää. Olet harrastanut itämaisia kamppailulajeja siinä määrin, että voit myös ilmalennon aikana vaihtaa suuntaa.

Taivaalta sataa kaikkea jääkaapista pelikortteihin. Ikävä kyllä jääkaapissa ei ole ruokaa. Luonnollisesti et saa jäädä minkään esineen alle. Onneksesi olet aina syönyt aamupuuron tunnollisesti loppuun, joten pystyt työntämään suurimpiakin kappaleita (sivulta päin). Tietenkin pystyt myös seisomaan niiden päällä. Myös kolikoita ripottelee sujuvaan tahtiin. Keräämällä niitä maasta tai suoraan ilmasta voit kasvattaa viikkorahojasi tuntuvasti. Taivaalla lentää ilkeitä lintuja ja tarpeeksi korkealle päästessäsi vähemmän ilkeitä mutta sitäkin vaarallisempia meteoriittejä. Näihinkään siis et saa osua.

Tarkoitus on odottaa, että arkut, ovet, pesukoneet ja muu irtoroina kasautuu, ja kiivetä niitä pitkin ylös. Kun saavutat tietyn korkeuden, pääset seuraavaan tasoon. Esimerkiksi ensimmäisessä tasossa sinun täytyy kiivetä isovaarisi kellarista nurmikolle. Kinkkiseksi asian tekee se, että unohdit kotona vesihanan auki! Älä siis aikaile liikaa, koska pian kaupungissa alkaa tulvia. Ja on sanomattakin selvää, että olet koulun uimatuntien aikaan ollut kotona pelaamassa Aapelin Minigolffia.

Pisteitä saat erityisesti kolikoista. Myös, jos läpäiset tason kuolematta kertaakaan, saat Bonus-pisteitä. Jokainen taso alkaa erittäin anteliaalla rahasateella, joten kiipeäminen kannattaa aina!

Tasojen välissä pyydetään aina painamaan nappia, joten siinä vaiheessa voit hengähtää ja hakea vaikka voileivän.Tekstit pelin aikana

Pelin aikana ruudun oikeassa laidassa on näkyvissä seuraavia tietoja:

Pisteet: Tämän hetkinen pistetilanteesi Bonus: Kuinka paljon Bonus-pisteitä saisit, jos läpäisisit tason nyt Taso: Millä tasolla olet juuri nyt Elämät: Kuinka monta elämää sinulla on vielä säästössä Ennätykset: Kaikkien aikojen 10 parasta ennätystä

Ja oikeasta alakulmasta löytyy seuraava nappi: Poistu pelistä: Poistuu Tulva-pelistä takaisin Aapelin etusivulle