Timangi

Ohjeet

Pelaaminen

Keräät pisteitä liikuttamalla timantteja niin että pysty- tai vaakariviin muodostuu vähintään kolmen samanlaisen timantin ryhmä. Pidemmistä ketjuista saa enemmän pisteitä.

Pommit

Yhdistämällä neljä samanlaista timanttia saat pelialueelle pommitimantin. Kun käytät sellaista osana ketjua, se räjähtää tuhoten kaikki ympärillään olevat timantit. Jos pommin ympärillä on muita erikoistimantteja, ne aktivoituvat myös ja saat niistä täyden hyödyn.

Risti

Yhdistämällä viisi samaa timanttia saat pelialueelle ristitimantin. Kun käytät ristitimanttia osana ketjua, se räjähtää ja poistaa kaikki timantit pysty- ja vaakasuunnassa. Jos räjähdys osuu muihin erikoistimantteihin, ne aktivoituvat myös ja saat niistä täyden hyödyn.

Pelivaiheet

Perusvaihe

Jokainen peli alkaa vaiheella jossa sinun on tarkoitus kerätä mahdollisimman paljon pisteitä ennenkuin muumio herää ja hyökkää. Voit seurata ajan kulumista pelialueen vasemmalla puolella olevasta kynttilästä, kun liekki saavuttaa alareuna, aikasi on loppu.

Bonusvaiheet

Perusvaiheen jälkeen muumio hyökkää ja sinun pitää kerätä mahdollisimman paljon pisteitä paetaksesi aarteesi kanssa. Tarvittava pistemäärä ilmoitetaan puutaulussa ennenkuin vaihe alkaa ja taulussa oleva pistemäärä laskee sitä mukaa kun keräät pisteitä. Myöhemmät bonusvaiheet toimivat samoin ja niissä pisterajat ovat korkeammat, mutta saat käyttöösi pistekertoimen. Eli mitä pidemmälle etenet, sitä korkeampia pisteitä saat!

Tappio

Jos et onnistu keräämään tarpeeksi pisteitä bonusvaiheen aikana, muumio saa sinut kiinni. Peli ei ole kuitenkaan menetetty. Voit harhauttaa muumiota taateleilla ja jatkaa pakoasi aarteen kanssa. Muista että seuraavalla tasolla käytössäsi on isompi pistekerroin!

Pelin loppu

Peli loppuu, kun muumio saa sinut kiinni ja eikä sinulla ole kolikoita muumiolle, tai kun selvität kaikki bonustasot läpi onnistuneesti. Läpäistyäsi viimeisen bonustason saat palan aarteesta nimesi viereen pistelistalle.