Pixxes

Ohjeet

Tarina

Piilossa Englannin sydänmailla, vanhojen legendojen metsät ovat vielä olemassa. Mahtavat tammet ja ikiaikaiset seetripuut luovat läpäisemättömiä tiheikköjä kätkien myyttiset olennot suojiinsa. Metsän kätköissä piileksivät myös satumaiset pixxet, metsän suojelushenget. He ovat unohdetun tiedon viimeisiä vartijoita eivätkä yleensä näyttäydy ihmisille. Mutta joka sadas vuosi he avaavat valtakuntansa ovet ja kutsuvat ihmiset kanssaan leikkiin.

Tuo hetki on jälleen saapunut. Otatko haasteen vastaan...?

Miten pelata

Pelin idea on poistaa kaikki punaiset helmet pelialueelta. Helmi poistetaan osumalla siihen pallolla. Tähtää liikuttumalla hiirtä ja laukaise pallo klikkaamalla hiiren painiketta. Kun pallo on laukaistu, et voi enää vaikuttaa sen liikkeeseen. Yritä saada pallo osumaan mahdollisimman moneen helmeen. Jos se tippuu kannonkoloon niin saat itsellesi uuden pallon. Sinulla on 10 palloa käytössäsi kutakin kenttää kohden.

Kun saat kaikki punaiset helmet poistettua, pääset etenemään seuraavalle tasolle. Pelissä on 25 erilaista kenttää, joiden jälkeen saat eteesi sattumanvaraisia kenttiä, mutta 25 tason jälkeen käytettävissä olevat pallot vähenevät - yritä päästä mahdollisimman pitkälle!

 1. Pistemäärä
 2. Tämänhetkinen kenttä
 3. Tykki, tähtää ja ammu hiirellä
 4. Tämän kentän jäljellä olevat pallot
 5. Äänen on/off kytkin
 6. Musiikin on/off kytkin
 7. Pistekerroin, täyttyy kun poistat punaisia helmiä
 8. Peliohjeet
 9. Pallonkerääjäkanto
 10. Pistemittari, näyttää nykyisen kierroksen pisteet
 11. Nature pixxen taikanappi ja jäljellä olevat taiat
 12. Air Pixxen taikanappi ja jäljellä olevat taiat
 13. Wood Pixxen taikanappi ja jäljellä olevat taiat
 14. Mystic Pixxen taikanappi ja jäljellä olevat taiat
 15. Dark Pixxen taikanappi ja jäljellä olevat taiat
 16. Salli pikaostot. Pystyt ostamaan Pixxe-taikoja yksinkertaisesti nappia painamalla. Taateli veloitetaan tililtäsi automaattisesti.

Pixxe-taiat

Kukin Pixxeistä voi auttaa sinua taikavoimillaan ja parantaa mahdollisuuksiasi päästä kenttä läpi. Saat näitä taikoja käyttöösi ilmaiseksi aina läpäistyäsi kentän, mutta Pixxet ovat myös lahjottavissa taateleilla. Näiden taikojen oikea käyttö on erittäin tärkeää pelissä.

 1. Nature Pixxe - Tähtäysapu: Tykki näyttää pallon kulkuradan paljon pidemmälle kuin normaalisti. Tämä auttaa sinua saavuttamaan vaikeassa paikassa olevat pallot. Tämän voiman ostaminen antaa kolme käyttö kertaa.
 2. Air Pixxe - Pyörrepallo: Kun pallo osuu maaliinsa, se vapauttaa mahtavan tuulenpyörteen, joka poistaa helmet myös osumakohdan ympärillä. Tämä auttaa sinua poistamaan kerralla suuria helmiryppäitä.
 3. Wood Pixxe - Leveämpi kanto: Ilmaisia palloja antava kannonkolo tuplaa kokonsa, antaen sinulle entistä paremmat mahdollisuudet saada lisäpalloja. Tämän voiman ostaminen antaa kaksi käyttökertaa.
 4. Mystic Pixxe - Tuplapallo: Pallosi jakaantuu kahdeksi ensimmäisestä osumasta. Molemmat pallot lähtevät omille reiteilleen. Tämä voima on parhaimmillaan, kun helmiä on paljon jäljellä. Mitä enemmän palloja poistat kerralla, sitä korkeammat pisteet saat!
 5. Dark Pixxe - Pimeyden kuula: Pallosi saa lisää massaa ja muuntautuu kaiken läpäiseväksi energiakimpuksi. Se kulkee suoraan helmien läpi ja on parhaimmillaan, kun sinun pitää poistaa paljon peräkkäisiä helmiä. Yritä saada pallo kimpoamaan seinistä.

Pisteytys

Jokaisella helmellä on oma peruspisteensä. Sinisillä tämä on 10, punaisilla 100 ja vaaleanpunaisilla 500. Jokaisen vuoron kokonaispisteet ovat poistettujen helmien peruspisteet kerrottuna poistettujen helmien määrällä.

Käytössäsi on myös pistekerroin, joka täyttyy sitä mukaa kun poistat punaisia helmiä. Mitä vähemmän helmiä sinulla on jäljellä, sitä korkeammat pisteet saat niistä.

Jos saat yhden vuoron sisällä 20 000, 50 000 ja 100 000 pistettä, saat kustakin ilmaisen pallon.

Pelissä on myös lukuisia bonuspisteitä, jotka voit saavuttaa tekemällä jotain aivan erityistä. Nämä bonuspisteet lasketaan kokonaispisteisiisi, mutta ne eivät anna sinulle ilmaispalloja.

Pelin tallennus

Voit tallentaa pelitilanteesi kierrosten välissä pientä korvausta vastaan. Pisteesi, pixxe-taikasi ja saavutettu tasosi tallentuvat. Kun palaat Pixxes pelin pariin, voit joko ladata vanhan pelisi tai aloittaa uuden. Talletuksesi säilyy ikuisesti mutta voit toki tallettaa uuden pelitilanteen aiemman päälle.

Huomaa että ladatut pelit eivät ole mukana Päivän Paras kilpailussa. Kisataksesi Päivän Paras mitaleista sinun tulee aloittaa uusi peli jotta olet samalla viivalla kaikkien muiden kanssa!