Möröt

Ohjeet

Pelin kuvaus

Mörköpelin tavoitteena on poistaa samanväriset möröt laudalta. Möröt saat katoamaan kun neljä samanväristä mörköä muodostavat neliön. Pelissä on useita vaikeustasoja ja kussakin useita suoritustasoja.

Pelin aloittaminen

Kun peli on valmis alkamaan, sinulla tarjotaan eri pelialuevaihtoehtoja. Valitse yksi ja ruutuun tulee alkuanimaatio. Tästä pääset itse peliin klikkaamalla hiirtä.Pelaaminen

Asetat kummitusrivistön valitsemaasi kohtaan klikkaamalla hiiren vasenta nappia. Oikealla napilla voit kääntää rivistön vakaa- tai pystyasentoon.

Tehtävänäsi on tyhjentää kenttä haamuista. Yritä muodostaa yhden värisistä haamuista neliö (neljä haamua: kaksi riviä ja kaksi saraketta). Tällöin kaikki saman väriset haamut, jotka ovat kosketuksissa neliöön, katoavat pelistä.

Pelissä on lisäksi kolmenlaisia erikoishaamuja: pääkalloja, kurpitsoja ja jokereita. Pääkalloja ei voi tuhota. Läpäiset siis tason, vaikka kentälle jäisi pääkalloja. Kurpitsat ovat muuten kuten normaalit haamut, mutta ne vaihtavat väriä aika ajoin. Jokerit ovat kaiken värisiä eli ne kelpaavat osaksi mihin tahansa yhdistelmään.

Pisteitä saat poistetuista haamuista sekä tason läpäisemisestä. Huomaa, että mitä enemmän sinulla on ylimääräisiä haamurivejä jäljellä tason lopussa sitä enemmän saat bonuspisteitä.

Pelissä ei ole aikarajaa.Tekstit pelin aikana

Pelin aikana ruudun oikeassa laidassa on näkyvissä seuraavia tietoja:

Seuraava: Osoittaa seuraavan haamurivin värin
Taso: Millä tasolla olet juuri nyt
Pisteet: Tämän hetkinen pistetilanteesi
Jäljellä: Kuinka monta haamuriviä on vielä käytettävissä

Ennätykset: Kaikkien aikojen 5 parasta ennätystä

Äänet: Tästä voit laittaa äänet päälle ja pois päältä
Animaatiot: Tästä voit laittaa animaatiot päälle tai pois päältä
Numerot: Tästä voit laittaa pallojen värejä vastaavat numerot päälle tai pois päältä

Antaudu: Lopettaa pelin ja palaa päävalikkoon
Poistu: Poistuu pelistä takaisin Aapelin etusivulle