Hedelmäpeli

Ohjeet

Esittely

Hedelmäpeli on klassinen casinopeli, jossa jännittyneenä yrität saada kiekot pysähtymään päävoittoon. Ideana on asettaa panos ja yrittää voittaa se takaisin mahdollisimman hyvällä kertoimella, joka määräytyy kiekkojen keskimmäisen rivin kuviosta.

Peliohjeet

Hedelmäpelissä on kolme kiekkoa, jotka voit laittaa pyörimään painamalla oikeassa alakulmassa olevaa punaista nappia. Arvotun ajan päästä jokainen kiekoista pysähtyy yksitellen. Riippuen niiden keskimmäiselle riville muodostuvasta kuviosta, voit voittaa panoksesi moninkertaisena takaisin. Kertoimet ja niitä vastaavat voittokuviot näet vasemmalla olevasta taulukosta. Oikealla puolella voit nähdä senhetkisen panoksesi, tämän hetkisen voittopotin ja jäljellä olevat pelimerkkisi. Voit nostaa panostasi painamalla vihreää nappia vasemmassa alakulmassa.

Jos tahdot lopettaa pelin, paina voitonmaksu-nappia pelin oikeasta alareunasta. Lopettaessasi sen hetkinen pottisi lisätään kaikkiin pelimerkkeihisi.

Pelaaminen

Saat kiekot pyörimään painamalla punaista nappia oikeassa alakulmassa. Voittorivin saadessasi lisätään summa voittoihisi ja uusi kierros alkaa. Jos et voita mitään, voit halutessasi lukita yhden tai kaksi kiekkoa parantaaksesi voittomahdollisuuksiasi. Lukitse kiekko painamalla sen alla olevaa keltaista nappia. Kun olet lukinnut haluamasi kiekot, et voi enää nostaa panosta sille kierrokselle. Lukitseminen on mahdollista vain kun kaikki kiekot ovat pyörineet edellisellä kierroksella, eikä voittoa ole tullut.

 

Onnea peliin!