Siirry raaputtamaan!

Aapeli-setelit

Aapeli-setelit ovat myynnissä kaikissa Suomen R-kioskeissa!

Aapeli-setelit tulostetaan kassan toimesta kuitille, jonka voit laittaa uuteen keltaiseen Aapeli-setelitaskuun. Nämä uudet taskut löytyvät kioskeista samasta telineestä lahjakorttien kanssa.

Myynnissä on

  • 5 € 65tt
  • 10 € 140tt
  • 25 € 360tt
  • 50 € 725tt

seteleitä. Saat taateleita omalle taatelitilillesi, kun kirjoitat koodin erillisellä aktivointisivulla, joka löytyy myös maksutapana taatelikaupassamme.

Lisäksi myynnissä on vielä vanhoja 5 € ja 10 € raaputusseteleitä ja ne toimivat kuten ennenkin. Erona uusiin seteleihin on se, että vanhoissa seteleissä on viisi erillistä koodia, jotka saadaan näkyviin raaputtamalla seteleissä olevia raaputuspintoja.

Joissakin R-Kioskeissa saattaa olla vielä eriä vanhoja Aapelisseteleitä, joihin kirjoitettu taatelimäärä on pienempi. Tästä ei kuitenkaan kannata huolestua. Myös näillä seteleillä saat uuden, suuremman määrän taateleita.

Aapeli on lakkauttanut Aapelispäivät setelien painamisajankohdan jälkeen. Lakkautetut Aapelispäivät korvataan Aapeli-setelien ostajille lisätaatelien muodossa. Korvaustaatelit on laskettu mukaan yllämainittuihin taatelimääriin.