Blogi

zikasairas kirjoitti 16.02.2018 22:48:

Kysymyksiä aapelin modeille/käyttäjille

Minkä takia blogini muutetaan yhtäkkiä henk.kohtaiseksi tai ne poistetaan ja sama homma kuvien kanssa? Niissä ei ole mainittu ketään käyttäjiä eikä muutenkaan pilkattu ketään, mutta te menette ja poistatte ne kertomatta sen tarkempaa syytä tai tuleehan se syy joo "foorumien spämmääminen" tai "asiaton käytös" siis mitä ihmettä? Miten se on asiatonta käytöstä jos laittaa galleriaan kuvia kellosta, sipsipussista tai tuolista joka on metsässä saati sitten vauvan pampers mainoskuvan vai loukkaako se jotenkin kelloja, sipsipusseja, tuoleja ja vauvoja niistäkö ei saisi ollenkaan kuvia laittaa?

Minkä takia eräs vaippoja käyttävä kehitysvammainen saa täällä rellestää vapaasti ja haukkua muita sellaiseksi mitä itse alunperin on? Mitään seuraamuksia tästä hänelle ei tuu paitsi muutaman päivän bännejä, mutta mitä se auttaa kun sama laulu jatkuu jollain uudella hahmolla ja tuo on jatkunut jo vuosia. Onko kyseinen aikuisvauva lahjonut teidät vai mikä ihme siinä on, ettei sitä saada kuriin ja sillä on täällä omat sääntönsä? Miettikääpä jos täällä oikeesti on joku vammanen tai masentunut ihminen niin on hänen varmaan todella kivaa lukea jatkuvasti "oot kehitysmannanen tapa ittes mee hoitoon" tekstiä. Sama ihmisloinen saa täällä myöskin jatkuvasti ylpeillä sossunrahoillaan, joilla on tilattu limua, kenkiä ja vaippoja mutta jos joku muu tekee saman niin johan napsahtaa bannia, mahtavaa touhua!

Minkä takia täällä ei ylipäätänsä saa laittaa minkäänlaista kuvaa? Missään ei ole sanottu täällä etteikö netistä otettua kuvaa saisi galleriassaan pitää. Onhan tämä nyt naurettavuuden huippu jos jostakin tuotteesta tai naisesta ei saisi kuvaa laittaa vaan siitäkin tulee automaattisesti bannit. Ilmeisesti pitäs sit laittaa vaan miesten kuvia eikä sponsoroida mitään.

Minkä takia täällä eräät käyttäjät saavat poiketa foorumialueen säännöistä? Esim. NHL keskustelussa jotkut leveilevät olemattomilla veikkausvoitoillaan, eihän tuo sinne kuuluisi vaan siellä pitäisi puhua aiheen mukaisesta asiasta. Tehköön oman mielikuvitusveikkausketjun hiekkalaatikolle, sinne se kuuluu. Pudota yksi pelissä eräs käyttäjä sabotoi listaa siellä useaan otteeseen ja välillä skippailee muiden alueiden viestejä, eihän tuollainen pitäs hyväksyttävää olla jos joku muu tekee saman niin kappas vain taas bännit! Mutta nämä tietyt käyttäjät niin niille ei tietenkään tule mitään seuraamuksia sääntöjen rikkomisesta.

Miksei täällä saa puhua ja kertoa totuuksia uskonnoista? Onhan tämä hupaisaa jos sana lesta sensuroidaan automaattisesti tai jo pelkästään siitä saa bännit ja syynä on yllätys yllätys "foorumien spämmääminen" Jos kerran uskonnosta ei saa puhua niin eihän sillon pitäs olla känniketjuakaan pystyssä, mutta näköjään raukat luovutitte 7 yrityksen jälkeen ja annoitte olla. Pitää ilmeisesti tehä lestadiolaisuus tai uskontoketjujakin samainen määrä niin niistä saa sit varmaan täällä keskustella :)

Täällä ei ilmeisesti saa nykyään puhua enään yhtään mitään muutakun kerskailla sossunrahoilla ja kaljanjuontivideoilla kun kaikesta muusta lävähtää bännit?

Ettehän te näihin mitään vastaa koska olette niin onnettomia luusereita ja jos tästä viestistä bännit napsahtaa niin mulla on siihen vaan yks lause: Ootte kehitysvammasia menisitte hoitoon ;)

Kommentit

Ei kommentteja

Kaikki blogimerkinnät

  1. 16.02.2018 22:48
    Kysymyksiä aapelin modeille/käyttäjille
  2. 16.02.2018 21:53
    Lapsenkasvoinen Niko 29v
  3. 18.04.2017 23:30
    REAL MADRID