Vieraskirja

1 2 3 ... 7
M_I_K_A kirjoitti 14.12.2017 15:28
Minigolfista en jaksa enää inttää, kun minä en näe pelissä mitään vikaa kuten ei aktiiviset golffaritkaan.

Mutta intetään seuraavaksi haamulahjoista:
Niin näkyy minullakin haamulahjoja, mutten ole toistaiseksi yöunia asian takia menettänyt :)
pikku-julli vastasi 14.12.2017 16:10
Jos sääntökirja sanoo ettei älyttömyyksiä, liian pitkiä ratoja ja jumiratoja sallita niin miksei vikaa olekkaan kun näitä löytyy joka kerta - useasti päivässä?

Mitä aktiivipelaajiin tulee niin he pelaavat tavallista minigolfia enimmäkseen koska siellä on olemassa illuusioseinäkin oikein tehtynä elementtinä jolloin tieto korvaa taidon.

Superissa bugia hyödyntäen saa minkä vaan elementin toimimaan miten vaan jolloin tieto korvaa taidon.

Yhtenäistä näille molemmille on se ettei rehtiä pelaajaa kumpikaan kiinnosta.
M_I_K_A kirjoitti 11.12.2017 16:30
Satunnaisuus kuuluu peliin, joten pelissä ei ole mitään korjattavaa. Jos on mäki, täytyy lyödä hieman päinvastaiseen suuntaan, jotta kohdasta selviää. Harjoittelulla se selviää, paljon on sopivasti :)
pikku-julli vastasi 11.12.2017 20:20
Kuten kerroin: " Kun tähtäät uudelleen samaan kohtaan ja enempi vielä poispäin esimerkiksi naapuripalikasta niin tottakai se menee KOHTI sitä naapuripalikkaa..."

Panic Bomberin rata "Sea adventure"... KUUSI VUOTTA ollut toteamatta jumiradaksi. Kerran tömäyttää niin ettei osu teleporttiin niin se on siinä.

Ton nyt näki ennen vetoa paitsi ratoja tarkistava ihminen.

Sitä sietää harjotella. Jos tuohon tottuu niin joka ainoa muu golf-peli pitää opetella uudestaan koska esimerkiksi koloon tähdätäkseen pitää turauttaa sen viereen... "Satunnaisesti" joka kerta.

Laitetaas Platform perils tähän ettei ainakaan yhteen päivässä jää radat jotka viitsin vaivautua tulla kirjottamaan.

En kattonu ikää vaan sitä että työnnettävä palkki, voi työntää veteen jumiradaksi. Ois kiva olla radoista vastaava koska putois tuo vasteaikakin ensimmäisen radan kohdalla kuudesta vuodesta "samantien" toimintaan.
M_I_K_A kirjoitti 10.12.2017 13:49
1. Reiän saa muistaakseni valita ihan minkä elementin ympärille tahtoo. Kun on kymmenen kertaa samaan kohti osunut, niin eikö tullut mieleen kokeilla välttää noita pääkallokohtia?

2. Ensimmäisen minuutin kun katsoin, niin en nähnyt, että mikä radassa oli vikana? Rinne vaikuttaa pallon suuntaan ja lisäksi lyönneissä on pieni sattumanvarainen eroavaisuus varsinkin jos täysillä lyö. Ja ainahan ei ole pakko täysillä lyödä jos ei taito vielä noin vaativiin lyönteihin riitä.

3. Kuten sanoin, että jos mielenkiinto ei riitä niin pitkiä ratoja ei ole pakko pelata. Piilotetut miinat ja magneetit kuuluvat peliin eivätkä tietääkseni ole kiellettyjä. Mudassa on suositeltavaa käyttää täyttä voimaa eikä pieniä näpsyjä :)
pikku-julli vastasi 10.12.2017 15:06
Tokassa linkissä (rata jossa on se mäki) tähtäimen siirto KESKEMMÄLLE aiheuttaa sen että pallo heittää VIELÄ ENEMMÄN.

Kun se edes olis jotenkin johdonmukanen laji niin olis hyvä. Kyllä se varmaan vähemmilläkin vedoilla menis jos korjaavat liikkeet eivät tekisi enempää vaikeutta. Esimerkiksi kun työnnät palikkaa niin sehän menee yleensä pykälän eteenpäin paitti Aapelissa sitä saa arvailla. Kun tähtäät uudelleen samaan kohtaan ja enempi vielä poispäin esimerkiksi naapuripalikasta niin tottakai se menee KOHTI sitä naapuripalikkaa... Ja... uusi peli kun veto 60 meni päin honkia... Sit taas toivotaan että ne 59 edellistä käyttäytyisivät samoin... Kun lasket joka lyönnille sellasen 600 eri lopputulosta niin jokainen voi päätellä että pidemmissä radoissa se todella on hermoja raastavaa. Harva yleensä tähtää happoon saadakseen pallon menemään sen ohi.

Edit:

Too hard for you niminen rata. Työnnettävät palikat eivät liiku. Mutamäki on suon äänellä mutta vaikutus sama kun pääkallolla. Mun editorissa ei ole kuin kahdelle elementille tilaa kerrallaan eli alusta ja päällinen. En voi jättää aloituspilkkua seinän alle ainakan tietääkseni. Ei oo käyny mielessäkään sellainen asia.

Mutta ainahan voi olla hiljaa, kyä ne uudet tulokkaat sit höpölöpöuntuu ihan rauhassa. Sillä ei sivustoo pidä mutta mitä välii?
M_I_K_A kirjoitti 09.12.2017 09:55
Jos ei kärsivällisyys ja aika riitä pitkiin ratoihin, voi pelata normaalia Minigolfia ja valita vain lyhyitä ratoja. Ja onhan täällä paljon muutakin pelattavaa kuin Minigolf-pelit.
Ja aika erikoista, että Minigolfia alusta asti pelanneet eivät näe pelien elementeissä ongelmia, mutta sinulla aina tuntuu esiintyvän ongelmia vaikka käyt vain yhden radan pelaamassa ja toteat pelin surkeaksi jo sen jälkeen xD
pikku-julli vastasi 09.12.2017 11:54
https://youtu.be/hKpVzUiLW0I Näetkö happoa joka käyttäytyy kuin pääkallo? Et...

https://youtu.be/nek7y9TXHJo Tässä on kanssa eräs viihde...

https://youtu.be/sSsze2aBoq0

Näetkö? Jonkun lyönnin menee yli 25....

Olet aivan oikeassa... Muut ei tätä näe ja ylläpito näinollen puutu asiaan...

Harvassa paikassa saa bannit tuostakin... Kunnon paikoissa epäkohdista saa kiitosta.
M_I_K_A kirjoitti 08.12.2017 09:50
Jos ei pelistä tykkää, niin voihan sitä sitten olla pelaamatta. Antaa heidän pelata, jotka pelaamisesta tykkäävät ja keskittyy itse johonkin muuhun :)
pikku-julli vastasi 08.12.2017 13:15
Sekö palvelee pientä lasta joka joulunpyhinä tekee Aapeliin tunnuksen ja turhautuu eka reissulla.. Ratoina voi myös näkyä alatyylisiä ratoja sukuelimistä sun muista...

Voin mä toki olla välinpitämätön asialle mutta idioottina mua pirettäs kun kerran mun tiedetään käyvän siellä kääntymässä ja eteen tulee rata jossa on esimerkiksi elementtejä jotka ei toimi niinkun pitää, radan läpäisyyn kuluun se 40 lyöntiä edellyttäen täydellistä peliä ettei rataan jää jumiin tai edellä mainitsemani alatyyliset radat..
M_I_K_A kirjoitti 07.12.2017 14:52
Jos ei tykkää haasteesta, niin radan voi ohittaa :) Ja jos tykkää pelata enemmän samanlaisia ratoja, niin Minigolfissahan ei käyttäjät voi ratoja luoda niin ratojen määrä pienempi ja laatu parempi :)
M_I_K_A kirjoitti 07.12.2017 14:50
Nyt ei kyllä auennut, mikä tuossa päivämäärässä on epäselvää. 9.12. on bannin päättymispäivä, alkupäiväähän ei banni-ilmoitus kerro :distaste:
Jokainen saa syyttää Aapelin lopusta ketä haluaa, mutta loppu on joka tapauksessa päivä päivältä lähempänä eikä se muuksi muutu vaikka Super Minigolfista muutama rata poistettaisiin :)
En Topkanissa, King.comissa, Royalgames.comissa tai millä nimellä lie nykyään, ole enää pitkään aikaan itse pelannut. Ei siellä paljoa tekemistä ole, niin äkkiä käy pelailu tylsäksi.
M_I_K_A kirjoitti 06.12.2017 11:37
Moderaattorit kokevat foorumieston tarpeelliseksi, kun joku rikkoo sääntöjä toistuvasti. Tähänkin asiaan on ylläpidolta ohjeistus, jota moderaattorit noudattavat :)

Kyllä tuo sääntö näkyy edelleen olevan Aapelin säännöissä, joten ei pitäisi tulla yllätyksenä foorumiestot jos toimintaa arvostelee kuukausi toisensa jälkeen foorumeille :)

Minä en näe banneissa mitään epäselvää. Jos saa bannit ja jatkaa toimintaa toisilla tunnuksillaan, niin moderaattoreilla on lupa bannata suoraan myös nämä uudet tunnukset.
pikku-julli vastasi 06.12.2017 13:37
Kuvanäkymä kertoo väitetyn spämmin laadusta. Tuo viesti edelleen paikallaan. KUKAAN ei oleta että ilman voimasanoja pääsisi jos vuosia on varrottu kehitystä asioihin.

Kun mode on pelle niin se on pelle. Totuushan on se ettei ylläpito ole pissinytkään ongelmaan päin vaan aina keksitään joku VERUKE.

Tiesitkö että ihan mihin vaan muualle minua ei ole estetty kommentoimasta. Yleensä kun puhuu totta ja pystyy sen näyttämäänkin (vaikkei fiksulla tervejärkisellä foorumilla tarvitsekkaan) niin saa jatkaa kirjoittelua. Aapelissa moderaattori yllyttää olemaan hänen kanssaan samaa mieltä eli siis "End of story kertoo golfista" JA PISTE... :D

Tutustu rataan "Jebou" Super Minigolfissa... Yli sallitun rajan pelkkä uniikki...

Sellanen kuutien vuotta on saanut siellä kököttää...

Mitä muuta haluat tietää mihin täällä ohjeistetaan? :D
M_I_K_A kirjoitti 05.12.2017 15:21
Tuostahan vain näkee sen että moderaattori on noudattanut ylläpidon ohjeita eikä ylläpidolla ole mitään syytä asiaan puuttua :)
pikku-julli vastasi 05.12.2017 16:00
Moderaattorit siis päättävät ja ylläpito toteaa.. Pikkusen väärin päin tässä paikassa... Jos moderaattoreiden toiminnasta on tarvetta valittaa niin se tehdään ylläpidolle.

Ylläpidolta saadaan siis vahvistus asialle että "moderaattorit tekevät kuten parhaaksi näkevät"...

Tee kuten haluat tarkottaa sitä että minen puutu jos toinen kysyy mitä tehdään. Kyä jämpti on näin.
Nelkkuangel kirjoitti 04.12.2017 16:34
+2 <3 Hyvää Joulun odotusta! *{:o)
1 2 3 ... 7
Katso yli 6kk vanhat viestit »