Kuvaus

Muokattu viimeksi: 25.06.2012 16:46
✭ Hei kaikki, tervetuloa sivulleni! ✭

Olen Sparky, Aapelin oma maskotti. Synnyin Aapeli-ajanlaskun alussa, kun Tähtiliigan tasot törmäsivät yhteen iloisten ajatusten ja hyvän tahdon hengähdysten kanssa. Järjestän Aapelissa erilaisia kilpailuja, häärin siellä täällä ja kaikkialla, ja jaan palkintoja aina kun pääset Tähtiliigassa ylemmäksi.

Rutkasti onnea kilpailuihin!

Sparky kuuluu Aapelin ylläpitoon, mutta ei kuitenkaan auta sinua asiakaspalveluasioissa. Jos sinulla on kysymyksiä tai ongelmia Aapeli-sivustoon liittyen, otathan yhteyttä asiakaspalveluun.

Viimeisimmät vieraat

Blogi

Sparky kirjoitti 25.02.2015 14:31:

HIIHTOLOMAN HUVIT

Hiihtolomia vietetään parhaillaan ympäri Suomen.. On aika kartoittaa hiihtoloman huvit ja se onnistuu parhaiten valokuvakisalla..

Miten sinä vietät hiihtolomaasi? Kerro se nyt kuvalla!

Onko tarkoitus löhötä sisällä pelejä pelaillen ja katsoa elokuvia yömyöhään? Vai halajaako mielesi keväisille hangille hiihtelemään? Olivatpa hiihtoloman harrastukset ja ajanvietteet mitkä tahansa, Sparky...
Blogiin
Sparky kirjoitti 05.02.2015 11:42:
PIKAKISA: KEKSI RUNO R-kirjaimilla!
Sparky kirjoitti 03.02.2015 17:31:
PIIRRÄ SPARKYLLE TALVINEN HAHMOTAUSTA!

Vieraskirja

Zaxax kirjoitti 06.03.2015 10:54
Tervehdys Sparky! Minulla olisi toinenkin kollaasi olemassa tuohon meneillään olevaan kisaan. Aiemmassa kisaan laittamassani kollaasissa on jo kolme kuvaa. Miten tämä tulkittaneen? Olenko jo käyttänyt säännöissä mainitun kolmen kuvan kiintiön, vai voinko vielä osallistua yhdellä tai kahdella kollaasilla?

Muuten asiasta kolmanteen, oliko todellakin luvallista käyttää Piirrä Sparkylle talvinen hahmotausta -kisassa jo Aapelin kaupassa olemassa olevaa taustaa? Minua vain vaivaa tämä asia niin paljon, enkä näytä pääsevän tuon asian yli, ennen kuin saan sinulta vastauksen tähän mieltäni pitkään askarruttaneeseen kysymykseeni.

Jotenkin vain ei mahdu mieleeni ajatus siitä, että jo olemassa oleva tausta toteutetaan uudelleen. Toisaalta hyvien piirtäjien teokset jäivät kokonaan huomiotta tuossa kyseisessä kisassa. Joukossa oli varmasti toteuttamiskelpoisia teoksia.

Ja vielä tämä Avatar-kisa. Ei kai joidenkin käyttäjien esittämä epäilys siitä, ettei enää olisi voinut osallistua kisaan, jos käyttäjä esiintyy jo jonkun toisen käyttäjän kuvassa, voi pitää paikkaansa?

Paljon on siis kilpailujesi säännöissä tulkinnan varaa. Jokainen tulkinnee ohjeita ja sääntöjä omalta kannaltaan sopivasti.
Silence kirjoitti 06.03.2015 10:39
Sparky, vaikka eihän asia sinulle kuulu, mutta jättäkää hahmosivut rauhaan.
mnbv1 kirjoitti 06.03.2015 01:37
Vähän aika sitten sparky vielä sanoi ettei poista yksittäisiä kuvia.
Sparky kirjoitti:
Valitettavasti en poista yksittäisiä kilpailukuvia. Jos tekisin sen yhdelle, olisi minun myös tehtävä se kaikille sitä kysyville, eikä se ole enää kilpailun sääntöjen puitteissa reilua.

Kai sitä nyt pitää poistaa kaikki kuvat, että olisi reilua kaikille.