Blogi

Mintberry Crunch kirjoitti 10.11.2017 18:25:

Aamulehti... Ne lääkkeet!

Kaikki oli pelkkää näytelmää. Kesänäytelmää piti Sipilä ja Siniset… Sinistä kesänäytelmää vehkeilivät persujen kustannuksella. Hieno mies tuo Halla-Aho, mutta salaliiton uhriksi joutui. Sinisten neilikoiden salakesäteatteriliiton uhriksi joutui. Pullaa sai vain mutustaa Halla-Aho väliajalla. Sipilän nahistunutta pullaa viimeviikolta.

Aho pullaa mutustaessa Sipilä ovelasti yksityishornetilla Kultarantaan lensi hajottamaan hallitusta. Pulla-Ahon selän takan viekkaasti hallitusta esitti kaatavansa Sipilä. Mutta ovelasti Kultarannan porteilla U-käännöksen teki. Sipilä taivaalla silmukoita lenteli minun verorahoilla. Minun verorahoilla höpölöpö lenteli ja hallituksia kaateli.

Sipilä tiesi, että uusi toivo sinisten vastavirtapuolue tulee. Sinisten ihmisten puolueen nimen tiesi Sipilä. Da ba dee da ba die. Veikkaukselta kääri puoluenimiveikkauskisassa rahat Sipilä. Minun rahani Sipilä taskuun kääri. Sipilällä Lauri Nurmea parempi puskaradio oli. Siellä kesärannan puskassa persujen puoluesihteeri piilotteli. Mersun peräkontissa ovelasti Timo Soini sihteeriä Sipilälle kuljetteli. Laittomia puoluesihteereitä portista kiikutti. Rekalla toi siniset laittomia sihteereitä tullinportista. Halpatyövoimaksi toi Soini rekkalasteittain Taiwanilaisia puoluesihteerejä. Nauraa partaansa kesäministerit minun selkäni takana siellä nyt niin. Siellä poreammeessa taiwanilaisten alaikäisten puoluesihteerien kanssa polskuttelevat. Minun poreamme, minun rahat, jumalauta!
- Aamulehti

Muistan jostain vuosien takaa kuulleeni Irakin pommituksista ja USA:n sisäisistä poliittisista propagandoista, että CNN olisi varta vasten hankkinut, jonkun etnisesti lähi-itäläistä muistuttavan amerikkalaisen mielenterveyspotilaan esittämään asiantuntijaa. He löysivätkin maniasta kärsivän henkilön. joka päästettiin kertomaan uutisissa siitä, kuinka hänen alkuperäiskotimaansa voi aloittaa ydinsodan milloin vain. En sitten tiedä, oliko tämä häneen istutettu ajatus vai omaa perua, mutta vilpittömästi hän siihen uskoi.

Ainakin hyvin lähelle maniaa on päässyt myös Aamulehden toimitus, jonka ajatukset muutamaan kappaleeseen tuossa kätevästi pakkasin. Te jotka ette ole tätä lehteä lukeneet, niin kerrottakoon, että sen ”uutisointi” perustuu pääasiassa mielipiteisiin. Esimerkiksi siinä, missä armeijan joukkojenkuljetusvälineen ja junan törmäyksestä uutisoidessa muiden lehtien toimittajat menivät paikan päälle ja raportoivat, mitä oli tapahtunut ja miten, niin Aamulehden toimitus lähti Tammelantorin lähikahvilaan kysymään kahvittelijoilta, miksi näin kävi ja kenellä on vastuu. Tämä ei siis ole uutta, että toimittajan mielikuvista tehdään juttuja, mutta luulisi jonkun eettisen lautakunnan kulmakarvojen nousevan yhtälailla kuin mullakin, kun valtakunnallisen lehden toimittaja rupeaa itse itsestään tekemään uutisia. Luulis, että tässä kohtaa olisi jotenkin jäävi, mutta tiedä sitten. Kai tää nyt on sitä sananvapautta kauneimmillaan…

Nyt muistaessani sanon, että Suomessa nuorten luottamus mediaan on ennätyksellisen alhaalla ja nuorten luottamus päättäviin elimiin sekä pelastus- ja puolustusorganisaatioihin on ennätyksellisen korkealla. Ei siis liittynyt aiheeseen, mut nuorissa taitaa olla kuitenkin tulevaisuus :flower:

Kommentit

Ei kommentteja

Kaikki blogimerkinnät

 1. 22.09.2018 15:37
  Kirje Kurakaolle
  Yksi kommentti
 2. 16.07.2018 21:52
  Videoavusteinen jalkapallo
  Yksi kommentti
 3. 22.05.2018 20:15
  Elämän kiertokulku
 4. 24.04.2018 19:26
  Oman elämäni psykopaatti yritysjohtaja
  2 kommenttia
 5. 13.04.2018 16:23
  Pihlajanmarjahillo
 6. 30.03.2018 17:33
  Optimoi elämäsi painamalla tästä
  5 kommenttia
 7. 06.03.2018 16:55
  Onnistunut avioliitto Osa 2
  Yksi kommentti
 8. 27.02.2018 21:07
  What it is like to study to be a master? See the answer below!
 9. 22.02.2018 21:42
  Pakkokäännyttämisistä
 10. 16.02.2018 20:05
  I Don’t Even Chrome (tai koko Googlenettiä nykyään)
  2 kommenttia