Mitä nyt tapahtuu?

Kuvaus

Muokattu viimeksi: 14.06.2012 23:54
Huom! Kone jumii tiny townissa. Pystyn käymään max. yhden tai kahden ystävän kylää katsomassa ja ihailemassa ja sitten kone niin jumissa, että sammutettava. Muutamassa päivässä tuli ihan älytön määrä uusia ystäviä tiny townin merkeissä.Olen käynyt ihailemassa noin 30 kaupunkia ja vähitellen käyn kaikki loputkin mun listalla olevat, mutta kärsivällisyyttä, koska en viitsi konetta ihan jatkuvasti sammutella. Erikseen en laita viestiä, kun olen kaupunkiasi ihaillut, mutta kaikki listalla olevat kaupungit käyn ihaileen.


Pelailen etupäässä Tinytownia ja wordzia. Wordzissa en jaksa aina jutskailla, mutta pelit pelaan loppuun enkä luovuttele turhia. Wordzissa luovuttajat harmittaa. Satunnaisesti pelailen myös värivaltausta, yatsia ja joitai klassikkopelejä. Joskus tietty muitakin. Ihaile mun tiny townia niin minäkin ihailen sinun ja saadaan siten molemmat pisteitä :)

I play mostly tiny town and wordz. Sometimes other games too. I don't like people who give up games and I don't do it myself. Admire my tinytown and I'll admire yours, then we'll both get points :)

Tähtiliiga

Käyttäjän Biancanove sijainti Tähtiliigassa
9 4 4
Hopealiiga Taso 15

Viimeisimmät ansaitut mitalit

Tilastot

Tähtipisteet: 944 tähtipistettä
Pelattuja pelejä:  303  1054  Yht.: 1357
Hahmosivua katsottu: 787 kertaa
Avauksia foorumilla: 0
Viestejä foorumilla: 0
Nähty Aapelissa: 814 kertaa
Viimeksi nähty: 04.07.2017 22:32
Tullut Aapeliin: 21.11.2010

Ystävät

Käyttäjällä Biancanove on yhteensä 114 ystävää
Paikalla:
Ei paikalla:

Viimeisimmät vieraat

Lempparit

Lempipelit:

Lempparit: